Skitdag!



Vilken skitdag det varit än så länge!

Tisdag



Tråkig & jobbig dag i skolan idag... Har en hel del matte C som jag borde ha gjort vid det här lagret, men tröttheten har tagit över! Ska göra mig en kopp te nu och sätta mig och faktiskt försöka förstå matten.. Wish me good luck!!

Hur sött?

 

 


ginatricot


H&M




Give me!

Stylebystars



Beställde hem denna kjolen idag från stylebystars. Marinblå volangkjol med vita sidenband längs kanterna.

Projektarbetsdag imorgon.. Vi har en hel del att göra!

Måndag kväll


(Från ett bildprojektarbete i ettan)

Kom precis hem från relaxsimmet med Danni, Hanna & Tessan. Hanna & jag simmade på bra må jag säga medans de andra två mest höll till i bubbelbadet... Skönt, roligt och avkopplande! Blev lite bubbling och bastande för vår del också klart! Nu blir det Prison Break och sedan sängen. Lång skoldag imorgon men på onsdag är det projektarbetsdag. Skönt!

Godmorgon

Godmorgon på er =)

Kom till skolan för ca 1 timme sedan. Har skrivit lite i våra projektarbetsböcker och planerat lite. Nu har vi visst fastnat vid en varsin dator så varför inte skicka in ett inlägg liksom? :) Idag händer inte speciellt mycket. Skola och sedan ner på stan och fixa lite saker. Företagsekonomi B väntar nu..... Jättekul! Verkligen...

Muffinsbak



Jag och M var fika-sugna.. OCH fika blev det! Bestämde oss för att baka lite goda muffins och goda visade sig bara bli förnamnet! Hade i bitar av vitchoklad och även mörk. Sedan hallon och blåbär.. Mmm.

Björn Axén

Skrev i ett inlägg igår att jag hade köpt Björn Axén's Care Volumizing Conditioner. Kostar vanligtvis ca 110 kr men var nedsatt pris till 50 kr. Gäller att passa på! Har haft det tidigare och vet att det är riktigt bra. Care Color Stay Shampoo och balsam kan jag också rekomendera! Björn Axén Care Volumizing Conditioner; "Volymgivande lättviktsbalsam för dig med tunt och känsligt hår. Innehåller proteiner och vårdande mineraler från havet som stärker håret, ökar spänsten samt ger volym." Funkade hur bra som helst måste jag säga!


Inför sommaren -09




Mmmm, jag längtar till sommaren -09! Hittade dessa två på H&M;s hemsida!

Överst; Trekantsbh och tietanga med paljetter. Överdel 149:-, underdel 98:-
Nere; Trekantsbh och tietanga med volangkanter. Överdel 98:-, underdel 98:- 

3 månader får gärna FLYGA förbi nu.. Tack!

Thomas Sabo

Godmorgon på er! =)

Vaknade för bara en liten stund sedan av att mamma skrek; "MALIN, FRUKOST".. Så det var bara att häva sig ur sängen och gå upp och äta en typisk "söndagsfrukost" med familjen! Men det är verkligen uppskattat! I förrgår när jag och min vän D var nere på stan tittade vi in på Nystrands och jag kollade en del på Thomas Sabo's halsband och armband. Så otroligt fina och häftiga men kändes inte som att de var till det "rätta priset", hehe. Men titta kan man alltid göra och vem vet.. Kanske en dag! Berlockerna finns i alla varianter man kan tänka sig och kostar mellan 200-600 kr/st.



Blommigt!

 





Ingen är gladare än jag att det blommiga håller i sig! Dessa skönheterna kommer från Forever21 och är inte alls farliga i pris! Jag vill ha vår/sommar, blommiga plagg, vida kjolar och klänningar nu!

Värnamo & COOE Design

Åkte som sagt till Värnamo en liten sväng med mamma och pappa! Vi kollade runt lite och fikade. Mysigt! Hittade lite småsaker som smycken, hand & nailcreme, strumpbyxor, Björn Axen hårprodukter, hårklämma, läppglans mm.


Halsband & Örhängen från H&M.
Ca 30 kr respektive 20 kr.


Hand & Nail lotion. H&M, ca 30 kr


Köpte Volumizing Conditioner från Björn Axen till vänster. 
Nedsatt pris, 50 kr.


2 läppglans från Maybelline, Lindex
85 kr/st
(Färger; Rose Petal samt Peachy Pink)



Lite i bilder från vad jag hittade. Mest småsaker men som är behövliga! Efter Värnamo blev det en sväng till COOE Design's utställning där jag köpte en del! Gillar hennes smycken då de är väldigt speciella men ändå så enkla! ;

 

 



Nästan alla hennes smycken är i plast och jag har sedan innan ett rött hjärta och även ett par örhängen. Idag sålde hon berlocker och som tur var hade jag redan kedja som passar till alla! Hittade en häftig K-pist i svart och 4 stjärnor i olika storlekar. Två stora ihåliga och två små. De små sålde hon ut för endast 8 kr/st och de stora 20 kr/st. Inte farligt alls och kan ju vara roligt att ha några att byta med! Hemsida finns såklart också; http://www.cooee.se/

Stressad

Är väldigt stressad nu! Ska bege mig till Värnamo och göra en liten sak men när jag kommer hem har jag en hel rad med inlägg som ska publiceras! Kika in om någon timme igen :)

Hemmaspa





Nu har jag precis satt ner mina fötter i ett varmt härligt fotbad.. Ska sitta här en stund och sedan använda en bra peeling. Efter det blir det till att massera in en bra fotcreme och sedan lägga något fint lack på naglarna! Lyx i vardagen och sådant man kan hinna med när man inte har en massa skolarbeten och annat!! Efter fötterna får jag nog ge mig an händerna och naglarna där... Nu när de äntligen börjat ta fart och växa lite.




"Relaxsim"




(Bilderna hör ej till texten...)

Simma var det och simma blev det. Mötte H vid simhallen vid halv 6 och gick sedan in och bytte om. När vi kom in i simhallen var det helt nersläckt och tända ljus utmed både lång- och kortsträckorna. Sedan sattes det på lugn musik och vi började simma. Inte alls specielt mycket folk vilket var otroligt skönt. Simmade väl ca 30-40 sträckor och jag måste säga att det var otroligt avkopplande. Vi pratade och skrattade hela tiden och kom överrens om att 1 gång i veckan får man nog ta sig tid till det här!! Imorgon börjar skolan.. (Om någon skulle ha missat det.. hehe) så nu ska jag göra igordning lite och plocka fram lite nya block inför de nya kurserna. (....) Sedan sova tidigt var det tänkt!


Hoppas ni får en bra första dag imorgon!

puss.

Sjuk igen??





På bilden kan ni se mig när vi för ca 1½ år sedan var ute på HAJK tillsammans med motion & hälsa klassen. Vandrade en mil för att sedan slå upp tält och sova där en natt. Upp tidigt och sedan vandra EN mil hem igen. Inte det roligaste jag gjort, inte det tråkigaste. Definitivt inget man gör varje dag dock.. OCH inte om man inte måste!

Vaknade idag av att mamma blivit sjuk. Samma "sjuka" som jag hade och jag hoppas jag livet att man inte blir sjuk igen. Lagom till skolstarten och allt. Ikväll blir det troligtvis att åka in till stan och simma med H. Simma, basta och bubbla lite. Skönt och avkopplande och det behövs väl inför morgondagen... Ångest.

puss.


Måndag


(nyår -08)

Japp, nu har det gått några dagar sedan jag skrev sist... Logisk förklaring
finns klart! Har sedan torsdags natt legat i sängen nästan konstant med
så kallad "vinterkräksjukan". KUL! Idag känner jag mig iallafall frisk och
ikväll kommer M och F hit med familjer (barndomsvänner) och det ska bli
kul och trevligt på alla sätt och vis!

Nyår var..... Ja. Det var kul stundvis och resten behöver vi inte ens prata om!
Men det var kul tillsammans med F och resten av tjejerna! =)


puss!


RSS 2.0