Sjukt rolig kväll!

Igårkväll blev det lite party. Började hos Frida med ett gäng tjejer och sedan begav vi oss ner på stan.. Otroligt rolig kväll måste jag säga, lätt bästa på länge iallafall. Längesen jag skrattade så fruktansvärt mycket, men å andra sidan.. Kan man göra annat när man ser sin störda vän sitta dubbelvikt i papperskorgen? Trodde väl inte det.

puss!

Födelsedagsmiddag


jag, elina, tessan, hanna och frida i sommras!Keri Hilson Feat. Ne-Yo & Kanye West - Knock you down

Ikväll ska vi fira Hanna lite.. Ut och äta och sedan får vi se vart vi tar vägen. Ska bli trevligt i allafall! I helgen väntas det plugg.. Matte C för att vara korrekt. YES! =)

puss!

David Gray "This Years Love"


Fredagtröja syrrans, halsband cooe design, legginsjeans vila, skor converse

Ska strax åka in till skolan nu. Jag och Danijela har en årsredovisning att skriva och skicka in idag till UF. Har en hel del kvar att göra men sen är vi äntligen klara.. Kommer bli så skönt när vi skickat iväg dem! Har två lektioner idag. Rättskunskap och sedan 2 timmar matte c... YES!

Ikväll ska jag träffa mina fina vänner.. Har inte bestämt oss för om det blir fest eller hemmakväll?! Det återstår att se!

puss!

LördagVaknade återigen upp av att solen strålade in genom fönstret denna morgon, underbart! Väckte syrran och släpade med henne på en lång morgonpromenad där vi gjorde en del intressanta upptäckter, (inte varje dag man gör det här liksom..) Hittade bland annat ett uppbrutet kassaskåp som sedan visade sig tillhöra en mack där det varit inbrott samma natt... Det ni! Sen ringde Matilda och ville till Växjö. Det var bara att lyda order och göra sig i ordning och åka dit. Åt lunch (bakad potatis) på Waynes och kollade runt lite.

Grillkvällen
med tjejerna från gamla klassen igår var verkligen rolig och trevlig!

puss!

RSS 2.0