Födelsedagen närmar sig...Söta linnen och toppar från monki, skor converse och klackar från H&M.
Tröjan i mitten och linnet längst ner har jag redan införskaffat men däremot
den svarta fransklänningen ska jag allt se till att få hem! :)

Överfallslarm!Första gången jag presenterar mitt och en kompis UF-företag här i bloggen! SafeSignal UF har vi valt att kalla vårt företag då vi säljer överfallslarm! Det är meningen att överfallslarmet ska kunna tillfredställa ett behov av trygghet när man vistas ute själv eller tillsammans med någon.. Vi säger inte att det är en 100% garanti men med det avskräckande ljudet det ger ifrån sig (110dB) vore det konstigt om det inte väckte uppmärksamhet och skrämde iväg möjliga brottslingar!
 
Tillsammans med överfallslarmet får du en broschyr som vi själva utformat. Där finns information om olika trygghetsundersökningar och dessutom bruksanvisning. En vinröd organz påse ingår också!

Vi vill självklart att så många som möjligt ska köpa vårt överfallslarm då vi anser att det är en riktigt bra grej. Överfall och våldtäckter händer i en otroligt större skala än vad man tror och med tanke på det har vi valt ett pris så att så många som det bara är möjligt ska kunna köpa ett...

Överfallslarm, presentpåse och broshyr   70:-

Intresserad?

kontakta:
total90a@hotmail.com

BikiniBikinin jag visade för ett tag sedan har nu kommit i bandeau-överdel!
149:- överdel och 98:- för tietanga :)

Söndag


Blev en runda till Växjö igår med mamma å syrran! Hittade lite småsaker som örhängen, linnen, tröjor, skor samt väskan på bilden ovan. I love it! Liten men ändå rymlig och dessutom i fin färg :)

RSS 2.0