Dress like a princess




Fullkomligt ÄLSKAR denna nyinkomna kläningen hos TopShop!
Kostar ca 450 kr och får jag syn på denna skönheten när vi åker upp till Stockholm så blir den min! Älskar ryggen och älskar kuporna på överdelen!

Vad tycker du?

Dagens outfit

           

Vitt linne, Indiska
Mörka jeans, Vila
Väska, H&M
Örhängen, H&M


Obsavera mina neonrosa naglar (som är i en mycket mer extrem färg än vad man ser på bilderna). Lacket provade jag hos en kompis igår kväll och det är från Depend :) cool färg när man är brun... Den fullkomligt lyser!

Fika



Söt tunika från Forever21

Nu´ska jag fika lite här nere hos morfar och sedan ska jag hem och träffa en kompis som varit borta nu i en månad ungefär =) ska bli kul att träffas igen!

Vad gör ni idag?

kram kram

Godnatt/Godmorgon?

Godatt för min del.... Godmorgon om man ser till klockan och var den visar!

Nu kom jag precis hem efter en trevlig och rolig kväll med hanni och tess =) Blev lite käk på donken, sedan lite löpning för att leta efter tess plånbok som hon så smidigt slarvat bort. Efter det så vart det film som stod på schemat, "He's the man"! Sett den?? Helt ok. Lite små töntig men rätt skoj emellanåt :)

Nu ska jag och sötnosen min hoppa ner i sängen. I morgon blir det nog en rätt slapp dag, ska ner och träffa min morfar lite var det ju tänkt och sen kommer min kompish hem i morgon!

kram kram

Veckans blogg?

Nu ber jag sååå mycket om ursäkt för den otroligt dåliga uppdateringen några dagar tillbaka. Men ska jag vara ärlig så har man ingen ork till att vara inomhus och absolut inte vid datorn. Håller ni inte med mig på den punkten? Kanske skulle bli lite dåligt väder nu så man kan få tillbaka samma glöd för skrivandet här i bloggen. Men jag ska bättra mig, trotts bra väder... Promise!


Förresten... kollade runt lite nyss och hos lienes.blogg är jag en av fem "kandidater" till att kunna bli veckans blogg genom framröstning. Det skulle ju vara något det :) hihi. 


Idag fortsätter det oroligt fina vädret att dominera här i småland =) Nu ska jag nog upp och krypa ner bredvid älsklingen igen och se om vi inte ska gå ut och sätta oss i solen och äta lite god frukost! 

Nu vill jag veta..... Vad ska ni göra av denna otroligt fina onsdag?? :) 


kram kram


 

Lite från sjön




Idag visade ekolodet att det var hela 27,1 grader i vattnet.
Svalkade knappt när man gick i. Så underbart skönt och varmt!




Vi "uppfann" en ny lek där man skulle stå på ringen, (vilket bara
det var hur svårt som helst) och dessutom skulle alla runt omkring
kasta bollar på en. Haha rätt kul faktiskt!
Och om inte annat så fick det ALLA till att bada.




HAHA jag vet. cp-fot! Nej men jag gör faktiskt den till......
Inte alla som har sådana skills som jag och kan spreta som tusan
med alla tårna så de står åt alla möjliga håll??



UNDERBAR dag vid sjön rent ut sagt. Var till 90% i vattnet idag pga av att det var så otroligt varmt och jag har fått otroligt fin färg nu må jag säga!

Har ni haft en bra dag?



kram kram

Lite från gardroben

FÖRE




EFTER



Min gardrob var i akut behov av städning. I och med att jag kan ha sveriges minsta gardrob har jag nu fått börja hänga vissa kläder i andra gardrober. Jag har stor rum nog att ha en stor och det börjar mina föräldrar fatta nu. Inte alls lätt att hålla i ordning när man inte får in ETT ENDA plagg till. Det är verkligen så fullt det kan bli. Inte ens kul att köpa nytt och hänga in där för kläderna försvinner ju bort i den. Så ny gardrob måste komma inom kort!

Och när jag städade och rensade ut lite så
vatt jag sugen på att prova lite kläder!

    

Linne/Klänning, Gina


    

Tunika, New Yorker
Flätat skärp, H&M
Shorts, Vila



    

T-shirt, Blanco
Shorts, Gina



    

Skjorta, Blanco
Kjol, H&M


    

Linne, Gina
Kjol m. rosett, Indiska


    

Body, Gina
Kjol, Lindex


    

Hela outfiten, Gina


Nu blir det stranden för min del igen,
Ha en underbart fin dag sötnosar så hörs vi ikväll <3

kram!



En dag på sjön


    

    

Dagens outfit

         

Shorts, H&M
Linne, Blanco
Halsband, Indiska


Guess what?

Guess what.... IDAG ska jag ut på sjön.. IGEN! :) haha. det kunde ni väl aldrig ana? Strålande sol idag igen och jag är på toppenhumör! Dock åker älsklingen iväg idag men dagarna går så fort så snart är du hemma hos mig igen! Så skönt att sommaren äntligen kommit.. på riktigt! Igår var det jättemysigt på sjön och jag badade i många många omgångar! Inte farligt kallt faktiskt! Idag blir det sjön igen och vattenskidor of course!


I detta fina vädret orkar man ju bara inte sitta inne och absolut inte vid datorn.. Därav den dåliga uppdateringen! Är hellre utomhus och ta vara av solen så mycket jag bara kan! Känner ni inte likadant?

Joo, idag ska jag be mamma eller något ta lite kort och kanske filma lite när jag åker på en (om jag klarar av det idag vill säga) så kan jag visa det för er senare :) Det låter väl bra?


kram kram på er sötnosar

Vattenskidor



haha, den kan jag bjuda på! Är tagen för ca 2-3 sommrar sedan när jag precis hade lärt mig att åka skidor. Ser lite ostabilt ut och jag var antagligen rädd som bara den!


Idag blir det att åka ut på sjön igen med båten. Fast idag åker jag nog med älsklingen och hans familj istället. Mys! Ska väl åka lite skidor idag igen, sola och bada! Så underbart varmt och soligt nu!

Någon av er som brukar eller har åkt vattenskidor? :)

kram kram

Sjön



Som jag berättade igår så packade vi picknick korgarna det första vi gjorde i morse och begav oss mot sjön <3 La i båten, åkte ut mot en liten ö där vi brukar ligga till hela dagarna. Vattnet vad ju inte direkt varmt men jag var så sugen på att åka vattenskidor så det var bara att hoppa i!

Och gissa vem som klarade åka på EN skida idag? ;D Efter ett antal rejäla vurpor, kallsupar och nässköljningar så gick det! I morgon ska jag åka igen igen och igen!

Har ni haft det lika soligt och härligt idag som jag?

kram kram

Godnatti

    

Redo för stranden

Golfen gick sådär... Men bättre än vanligt iof!

I morgon ska vi packa väskorna det första vi gör när vi vaknar för familjen ska åka ut på sjön med båten. Spendera hela dagen liggandes på "vår" lilla ö och bara ta det riktigt lugnt! Åka lite vattenskidor, ring och kanske till och med prova på wakeboard i morgon? Vi får väl se! Hoppas att ni också får en fin dag i morgon och att vädret kan bli lite bättre nu hos er alla!

Har ni några speciella planer inför morgondagen? Tell me!

Får verkligen hoppas att väderleksrapporterna inte ljuger för skulle jag vakna upp till skitväder så blir jag fullkomligt galen! Nu har jag längtat efter en dag med båten och gud hjälpe vädret om det skulle jävlas med mig! hihi

Godnatt sötnosar!

kram kram


Stranden

Det var heeelt underbart på stranden idag. Solen stekte och vattnet var förvånandsvärt varmt efter allt regn.... Till och med jag badade! =) Hade köpt med oss lite jordgubbar, cider, pistagenötter och lite godis! mumma! Nu ska vi upp och spela golf..... Får väl se hur det kommer att gå men i vilket fall som helst så rapporterar jag om det senare!

Btw så gör detta vädret att man blir på så sjukt bra humör!  Inte sant?

Ha det super!

kram kram

SOL



YEES, äntligen! Nu har solen kommit även till Småland!
Till skillnad från i morse så är det nu inte ett moln så långt ögat kan nå!
Nu börjar det lika sommar igen, hihi!

Jag och älsklingen ska packa en picknick korg och bege oss mot stranden...
Stranden där vi träffades för 2 år sedan på en strandfest och där det blev vi <3

Ha en fin sommardag söta läsare!

kram kram

Dag & Natt




Dag & Natt - Du behöver bara en svart kjol!

Dag

Svart kjol - Monkigirl
Linne - Monkigirl
Trä/guld armband - Asos
Sidoväska - TopShop
Converse - Zoovillage


Natt

Svart kjol - Monkigirl
T-shirt - Monkigirl
Kuvertväska - Monkigirl
Bamboo earring - Asos
Sandaletter - Scorett


puss & kram




Var är solen?



Såhär visar smhi att vädret ska se ut här i småland idag.. Men inte ser jag någon sol inte! Det enda jag ser är ett tjockt molntäcke som inte ser ut att vilja skingra sig på ett bra tag! Jag kommer seriöst gå i dvala om inte solen kommer fram tills i eftermiddag!!!  


Godmorgon



Godmorgon godmorgon!

Först och främt skulle jag bara säga att inlägget med dagens outfit från igår och bilden på mig och älsklingen försvann. Så här kommer den igen! haha.

Igår tillbringade jag lite tid tillsammans med lillsyrran.. Vet inte hur längesen det var sist?  Idag ska jag träffa Ida från Stockholm en liten stund innan hon beger sig tillbaka uppåt i landet. Idag hade man ju också förväntat sig sol när man vaknade så vi hade planerat in en heldag vid stranden... Men som vanligt när man kollar ut genom fönstet är det bara moln så långt ögat kan nå!
Är det någon där ute som har sol på sig idag?!

kram kram 

 

Shopping från Malmö - Vad tycker ni om mina köp?


            

Hittade ett par fina Chinos från Gina, kostade 199:-

Svart t-shirt med lite längre armar, Indiska, 99.50 :-


              

Urgullig småblommig kjol med spets nertill.
Finns på New Yorker, och den blev min för endast 89:-

Ett blått linne-body från Gina, 99:-


         

Linne från New Yorker, 99:-


           

Sött mänstrat linne med spets upptill, Indiska 79:-


         

Beige skjort/tunika från New Yorker, 49:-


    

Blå/vit randig body, Gina 49:-
Passade riktigt bra tillsammans med mina nya chinos!


              

Bild på det mesta av det jag hittade :)


       

Snygg kuvertväska från H&M, 129:-


    

Linne från H&M, 198:-
Som dock inte inhandlades,
men blir kanske nästa gång!




Hjärtformad ring, H&M 10:-
& Nagellack i färgen "Milky", H&M 29.50 :-


Väldigt nöjd med mina köp må jag säga
och så kul när man hittar saker man vill ha på rean! Me like!

kram kram



Godmorgon

Heeej sötnosar!

Sovit gott? Det har i alla fall jag gjort =) Har dock fått så ont i nacken att det kan liknas vid nackspärr. Men jag kan ju vrida huvudet så det är det väl inte =P hehe. Idag tvingade jag upp älsklingen att göra frukost till mig så nu står han där ute och gapar om att han inte hittar kaffefiltret! hihi sötnos!

Vi ska väl bege oss hem idag runt 1-tiden. Kanske svänger inom något köpcentrum annars åker vi väl raka vägen hem OCH tro det eller ej, vi hittade hit på direkten! Inte en enda felkörning! Så det ska väl inte bli några problem hem heller :)

Nu känner jag doften av nybryggt kaffe så jag anar att frukosten är klar!

Kommer kanske ett litet inlägg innan vi beger oss annars hörs vi i eftermiddag och då ska ni få se bilder från min mysiga helg här i Malmö <3

Ha en fin dag, kram kram!


Godkväll

Nu har vi klämt i oss en pizza, köpt ostbågar och Marabou Frukt & Mandel och läsk. Kan det bli godare och mer onyttigt? :) hehe! Ska kolla på Durham County nu, jättebra kriminalserie!

Efter lite tvtittande blir det nog sängen för våran del!
Hörs i morgon då det också kommer komma upp bilder på det jag hittade idag!

Ha en fin kväll <3

kram kram

Shoppingen

Hej igen =)

Tillbaks efter ca 6 timmars shopping och smart som man är hade man väl inte direkt några superskor på sig. Fötterna värker som jag vet inte vad och det känns som jag är tillbaka i 12-års åldern då man hade växtvärk i benen dygnet runt, ajaj!

Men både jag och älsklingen hittade mycket fina saker! Köpte det jag har letat efter och velat ha ett tag nu men hittade dock inte jeansvästen som jag var på jakt efter! Men så är livet, men kan ju inte få allt man vill ha =)

Köpte bland annat ett par beiga chinos, ett body-linne, spetslinne, t-shirts, lite smycken, nagellack och lite annat smått och gått! Ska ta några foton så slänger jag upp dem i morgon det första jag gör när jag kommer hem! Nu ska vi vila en liten stund, sedan ut och äta eller ta med oss något hem!

Ha en superfin kväll <3

kram kram


Redo

Nepp, vi har inte kommit iväg ännu.. MEN NU! =) haha
Blev lite tv-tittande, lång frukost och annat mys innan men nu är vi redo att göra stan osäker!

Blir antagligen några timmar på stan och sen kommer jag hem och berättar och visar vad jag hittade!

puss & kram gullisar

Godmorgon

godmorgon godmorgon =)

Nu vaknade vi för en liten stund sedan och kom på att vi var tvugna att sprina ut för att mata in lite mynt i automaten, (så vi kan ha bilen ståendes utanför).. Sedan skulle jag göra lite frukost åt älsklingen tänkte jag.... Men då somnade han om ja!

Så nu ligger han och sussar så sött bredvid mig här och jag har försökt läsa igenom och svarat på så många kommentarer jag bara orkat :) Kul!

Får nog gå och göra lite kaffe och frallor till oss nu, för klockan är ju trotts allt 09:50....  Affärerna öppnar ju om bara 10 minuter! :O hihi

Dagen ser alltså ut som så att först är det shopping som gäller, sen hem och rapportera för er vad jag hittade för något, sedan ut och äta på någon mysig resturang ikväll och sen får vi se var dagen har att erbjuda!

ha en underbart fin dag allihopa!

kram kram

Godnatt


Nu ska vi hoppa sängen för att i morgon blir det att gå upp tidigt för shopping :D:D
Hoppas ni får en fortsatt fin kväll gullungar!

Besökarantalet bara fortsätter att öka, jätteroligt verkligen :D:D

natti natti <3

puss & kram

Mat


TACK för alla fina kommentarer. Kommer nog tyvärr inte ha tid att svara på alla just nu, men i morgon eller på tisdag så :) så fortsätt gärna kommentera ändå, bara roligt!

Nu har vi varit och köpt lite mat. Det blev klyftpotatis, kycklingfiléer, bearnaeisesås och lite annat gott :) Så nu ska vi laga till lite käk och jag kan inte sitta här mycket längre, för då kanske pajken får för sig att "ge igen" med att spela poker i timmarvis!! ;)

Kommer kanske ett litet inlägg innan läggdags och ni  får ha en fin kväll :)

kram kram

Strålande sol


Nu har vi kommit fram till malmö med strålande sol - and guess what! Internetet fungerade ju perfekt! hihi
Nu ska vi gå bort till affären och fixa lite godsaker och kolla vad vi ska ha till maten ikväll! Jättefint och mysigt här verkligen och jag ska se till att ta mycket kort med som jag kan visa er sedan =)

I morgon står det shopping på schemat!

Nu ligger älsklingen här och väntar på mig så vi hörs senare :)

kram kram

Malmö



Ruggigt söta outfits från Rules By Mary. Gillar speciellt den högra! Urgulligt!

Nu ska strax jag och pojkvännen bege oss mot Malmö. Bättre att åka i tid,
om vi nu inte skulle hitta rätt så har vi ju tid på oss innan mörkret kommer, haha ;)

OM nu det inte skulle komma något/några inlägg ikväll så vet ni alla varför,
men i så fall är det jag som letar upp ett internet cafe det första jag gör i morgon!

Och sedan på tisdag hoppas jag att jag kommer hem med mängder av nyinköpta
godingar som jag ska dela med mig av :D

Ha en fin kväll sötnosar!

kram kram

Mer höstnyheter



Svart sägs ju vara väldigt inne nu och att det kommer vara
en av färgerna som kommer regera på plaggen nu i höst...
men har det någonsin varit ute?!

En sak är säker och det är ju att det blir aldrig omodernt.
Passar fint till alla slags tillställelser, fester, vardags och fint.
Väldigt tidlöst med andra ord!

Dessa outfits är i vilket fall som helst hämtat från Ellos höstnyheter!


Höstnyhet



Älskar denna kofta/cardigan från Ellos, 399 :-
Gillar färgerna och fullkomligt dyrkar mönstret i dem, ME LIKE!

1, 2 eller 3?




Inför höst/vinter 08 nu då så ska jag köpa ett par bruna stövlar. Har trånat efter ett par sedan förra vintern men när vintern väl är här är ju allt slutsålt. Så nu har skoaffärerna börjat få in stövlar och jag ska vara en av de första som köper hade jag tänkt. Hittar man ett par man gillar so why not?!

Då är ju bara frågan.... 1, 2 eller 3?
Tror faktiskt jag gillar 1an bäst. Lagom höga, fin färg och grymt pris!
Alla tre paren är från SkoPunkten och inga av dem kostar över 400 kr.


Godmorgon


Godmorgon på er alla :)

Idag fortsätter det att regna och vara allmänt tråkigt väder. MEN på onsdag ska det fina vädret komma?!  Senare idag blir det att åka ner till Malmö som sagt. Ska bli skönt att komma hemifrån några dagar och bara ta det lugnt!

Ska försöka uppdatera så mycket jag bara kan idag, OM inte internetet skulle fungera där nere. Men det hoppas jag att det gör! Annars får jag kompensera det när jag kommer hem men mängder av inlägg och mycket bilder på shopping mm :) Låter det bra?! haha


kram kram

lördag kväll



Så himla söt volang-klänning/linne från Monki.
Volanger kan också vara något av det gulligaste jag vet just nu!



Kvällen har sett ut som så att jag har tillbringat tid med min knäckis (jaa, det finns en anledning till varför hon kallas för "knäckis".. Dels var vi hyffsat små när vi kom på det otroliga smeknamnet och dels har det en naturlig förklaring....) från Stockholm och även med kusinen min :) Det var trevligt att kunna umgås alla 3 igen - just like old times! Fick bli en liten promenad i det regniga vädret och sedan satt vi bara och snackade och åt KNÄCKebröd! Börjar ni hajja?

Nu är det i vilket fall som helst verkligen tid för sängen! Så vi hörs i morgon igen, och då ska jag bege mig ner till malmö! Hoppas verkligen internetet fungerar där nere, annars vet jag inte vad jag gör?!

OCH juste... idag var det besökarrekord igen! Så jäkla roligt!

natti natti sötnosar!

kram kram

Städat och fint

FÖRE




EFTER





FÖRE




EFTER




Nåja, visst ser man förändringen i alla fall?! hehe

Det tog sin lilla tid och efter det åkte jag med familjen till Växjö för att kolla runt lite! I morgon blir det malmö för hela slanten och jag tänker shoppa i massor... (Hoppas jag inte säger för mycket nu bara.....)

Ikväll ska jag träffa en kompis som är här nere från Stockholm, min knäckis!

kram kram


Städa?!




Älskar små sidoväskor. Passar så bra till både vardags, fint och fest!!


Jaha... Första dagen på lovet då. Eller ja, första dagen jag vet att jag inte har något jobb framför mig i alla fall :) Idag borde jag egentligen städa, då mitt rum ser ut som ett bombnedslag! Kan fixa lite före och efter bilder så får ni se resultatet sen =) hihi. Hörs om några timmar då!


kramkram

Sommarlov


Idag, ÄNTLIGEN, fick även jag sommarlov.. Men med tanke på hur vädret har varit hittills så är jag rätt glad att jag jobbat fram tills nu. Så nu får gärna det bra vädret komma! Vet inte riktigt vad lovet har att erbjuda nu. Blir Malmö på Söndag med favoriten, stannar där ett par dagar för att slappa, shoppa och bara vara med varandra! I slutet på sommaren är det i alla fall bestämt att det blir Stockholm några dagar med tjejerna. Kommer antagligen bjudas på shopping i massor, fest, massa skratt och andra roligheter! <3  Om vädret tillåter kommer det nog tillbringar mycket tid ute på sjön med båten! Kan vara något av det bästa som finns!   

Har ni några roliga planer inför resten av sommaren??

Ska iväg och träffa en kompish nu, sedan blir det sängen för min del!

Hörs i morgon sötnosar!

kram kram

Att älska rött





Ojojoj, vilka kläder de har alltså! Man kan ju inte annat än att älska dem!
Skulle kunna klicka hem hur mycket som helst.. Någon som har någon koll på
om Monki finns i Malmö? (A)



Dagens önskeoutfit





Klippte ihop ett litet kollage med några godingar från Monki
Skulle passa bra i gardroben!


tips tips


Var en runda i den lilla staden innan med mami. Kollade runt lite och hittade en del fina saker. Ska ner till malmö och shoppa nästa vecka och tänkte kolla lite mer där :) Men mycket av det jag tittade på idag kommer garanterat inhandlas där nere :)

Och btw så tycker jag personligen att Lindex fått in mycket snyggare och "ungdomliga" kläder nu än va de hade förr. Då var det ju näst intill skamligt som tonåring att kolla runt där. Men jag gillar affären nu! Faktiskt!



         

Beiga chinos från Lindex, kostade ca 300 kr. (Fanns många olika och även på rean)
En jättemysig oversized tröja från Lindex, ca 130 kr på rean. 




    

Mörkgrön kjol, Vero Moda, ca 250 kr.
Fanns även i svart & grått.

(På bilden är den en storlek för stor och den satt
mycket bättre med en storlek mindre)




    

Mörk midje-jeanskjol, Vero Moda, ca 250 kr.

(Fanns i en annan variant också men som
låg på ca 600 kr. Bra budgetalternativ!)


kram kram


Dagens outfit


              

Vit stickad tröja, Lindex
Ljusa jeans, BikBok
Trähalsband, Indiska



(Igår var det sjukt dålig uppdatering.... Ingen alls faksikt.... Ber om ursäkt för det =P )


Mums!



Nu har vi precis kommit fem från stan. Var och åt på en mysig liten resturang,
sedan åkte vi och köpte Ben & Jerry's! Sjuuukt god var den. Riktigt krämig och
god glass med caramelfyllda chokladpraliner! muuums! 
Nu ska vi kolla en film, äta lite mer glass och sedan nana. Näst sista arbetsdagen
i morgon. Förstår ni lyckan eller?!  hihi

Natti natti sötnosar!

2 år



Dagen i ära så "firar" jag och älsklingen 2 år tillsammans.
Ska ut och äta lite nu, hyra någon bra film, äta gott och bara mysa och ta det lugnt!

Så himla glad för dessa två åren.. De två bästa åren i mitt liv. Och fler ska det bli!

kram på er alla söta läsare. kommer en liten update ikväll :)


Dagens outfit


         

Dagen i ära så bär jag

Svarta byxor, Trendhouse
Blommig tröja, Indiska
Ljus jeansjacka, Lindex
Vitt armband, Indiska
Röda rosettskor, Madrid


I like it simple




Två väldigt enkla, men samtidigt så otroligt fina!
Båda klänningarna är från Stylebystars och ligger runt 400 kr!

Jag skulle inte tacka nej till dem iaf! :)

Godmorgon


Godmorgon på er alla söta läsare =)

Nu är detta min näst näst sista arbetsdag, LYCKA! Vädret fortsätter att vara kass - as usual! Hur är vädret hos er??? Idag slutar jag 11.30 och sedan blir det att umgås lite med Frida och sedan en sväng till stan med min pajk för att kolla in utbudet lite, haha!

Idag har jag tänkt att ge mig på att ändra om i designen lite. Hoppas att jag inte ställer till det allt för mycket. Har gärna åsikter om min blogg och säg vad ni tycker för guds skull! Vill ju göra det så bra som möjligt för att det ska vara roligt för er att läsa =)

JAAA men hurra, nu börjar det regna med.... Kan det bli bättre?!

PUSS & KRAM


Style By Malin



Chinos, Lindex ca 300 kr
Blommig blus, Forever21, ca 120 kr
Väska, Oasis, ca 520 kr
Sandaler, Oasis, ca 520 kr

Jag tror jag är kär...


Dagens outfit


    

Svart SunShine tröja, MQ
Ljusa Jeans, Vila
Liten sidoväska, H&M
Vita skor, Din Sko


Körningen gick hur bra som helst, och trotts att jag inte är det minsta sugen på körkort eller motiverad till att köra kommer det nog bli hyffsat skönt när man får det! :)

Ska fixa och trixa lite med några kollage nu. hoppas jag ska kunna få ordning på det så jag kan lägga upp dem sen!

kram kram


Sliten


Hej allihopa!

Nu slutade jag precis att jobba. Tänkte vila en timme eller två, för att sedan åka in till stan en runda!
Ska uträtta lite ärenden och sedan ska jag köra lite med körskolan... Får se om jag hinner gå något i affärerna, de få som finns! =P

Tänkte visa lite schyssta plagg lite senare sen så håll utkik =)

kram kram

I'm sorry






(Har man ingen tofs tillgänglig så får man ju improvisera lite, hihi)


Åhh. Ber återigen om ursäkt för den så dåliga uppdateringen idag... OCH tråkiga uppdateringen!
I morgon tar vi nya tag och hoppas på att helvetesdagen inte fortsätter! hihi
Tänkte slänga upp lite roliga shoppingtips i morgon så håll utkik =)

För övrigt så hade jag tänkt att gå och lägga mig nu.. (JAG VET.. klockan är bara 20:30)
Börjar 06:00 i morgon och tack och lov att detta är min sista jobbarvecka. hade inte pallat en vecka till!
 
OCH JUSTE! Idag var det verkligen besökar-rekord! Så himla kul att se att så många besöker och gillar det man gör :)


natti natti

kram

Reklam?


Hej igen sötisar!
Nu känns det hela en smula bättre. Men det har fortfarande varit en helvetesdag...!

Har fått några förfrågningar om jag inte skulle lägga in reklam på min blogg.. och visst skulle jag kunna det.Men är så pass ny inom "bloggvärlden" så jag har i princip noll koll.


Hur skaffar man reklam på sin blogg?
Är det Gratis eller kostar det pengar?
Hur funkar det med reklam på bloggen?



tycker nästa det känns som att man förfular bloggen med reklam. som om man försöker göra smygreklam. Vill inte att det ska kännas som att man lurar sina läsare! Man bloggar ju för sin egen skull och om man sen får mycket läsare är det ju extra roligt :) alltid kul att kunna inispirera andra!

Vad tycker ni om reklam?


kram kram


 


Alla har sina dåliga dagar


(En liten malin)


Godmorgon på er sötnosar!
Idag skiner solen.. lite iaf.. så ska kanske ut och promenera en sväng, rensa tankarna!
Är inte riktigt på humör idag, så jag ber om ursäkt redan nu om det inte kommer bli så många inlägg.

Vill iaf säga tack som tusan för alla fina kommentarer i min blogg, ni är så söta!

kram kram

Time for bed


Ojojoj nu är jag så trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna!
Dagen har som sagt bestått av shopping och jag är mer än nöjd med mina inköp :)
I morgon är första dagen på lääänge som jag verkligen kan få sova ut... så kommer kanske tom sova fram till klockan 09:00.. vem vet? (morgonpigg!!!!)

Hörs i morgon?!  I hope so!

sov så gott sötnosar!

natti natti

Dagens shopping


              

Eftersom att jag totalt snöat in mig på blommigt, kunde jag inte motstå denna söta topp från Indiska, som jag fyndade för endast 129:-

Den var otroligt söt tillsammans med en jeansväst, som kostade 149:-



    

Gick tillbaka för att köpa ett trä-halsband på Indiska som jag kollat på länge nu,
och när man kommer dit var den på rean, 69:-
Det tackar vi inte nej till!



              

Fyndade ett gult tublinne från Gina Tricot, 49:-

Passade otroligt bra till min kjol från H&M, 149:-
som finns i både beige, brunt, lila, svart och grått!



         

Blommigt återigen, hihi

Hittade ett gulligt linne från Gina Tricot, 199:-
Ursnyggt i ryggen!



         

Har även blivit lite förälskad i allt som har med sjömans-inspirerade plagg nu!

Linne från Gina Tricot, 99:-



    

Smidiga rollers att ha i väskan! ^^

H&M, 14:50 :-


Sovdags






(Om det synd dåligt)


Satte ihop ett litet kollage med några godingar jag hittade på TopShops hemsida till otroliga priser!Klännigen i mitten provade jag när jag var på TopShop i Madrid och det är nog utan tvekan en av de sötaste klänningarna jag någonsin skådat ;) Söta små ankare i rött över hela klännigen och broderier längst ner!


Nu är det dags för sängen! Har man varit uppe sen 04:30 så känns det rätt bra nu kan jag lova.. I morgon blir det shopping, så jag hoppas jag hittar massor som jag kan dela med mig av sedan!

natti natti


tips tips


              

Gullig blå/vit randig klänning från Gina Tricot, 299 :-
Ingick ett skärp/rep med ett litet ankare.


         

Eftersom jag blivit något av en "kjol-fantast" kunde jag inte motstå en kjol från H&M, 149:-
Finns i grått, vitt, svart och hallonrött :)

Varit på jakt efter ett vitt stelt armband och när jag hittade det på Indiska på rean kunde jag inte motstå. 20:-

Sjukt sött linne från H&M med små hjärtan "inristade", ca 80:-


    

Snygga pumps från SkoPunkten, 249:-
Funkar bra till både vardags och fest.

Vardagliga, sköna och snygga skor från H&M, 149:-
Halva sverige har troligen de skorna men det spelar ju ingen som helst
roll när de är till ett sådant pris och så fruktansvärt bekväma!


    

Fullkommligt älskar min nya väska!
Köptes i Madrid, men har även sett den i olika affärer här i Sverige...
Kostade ca 300:- i Madrid men ligger runt 500-lappet här hemma!


    

Kollade runt lite förut och hittade en bild på Mischa Barton,
iklädd ett så fruktansvärt sött linne!

Någon som sett något liknadnde?




Godmorgon


godmorgon godmorgon på er sötnosar!

nu är klockan 05:00 och jag ska snart ut och slira lite.. är inte alls trött.... inte alls! *-) Idag ska det regna så det blir till att slänga på sig regnstället och mina otroligt snygga gummistövlar! hihi


ha en fortsatt bra morgon och jäkla lyllosar ni som får sova!

kram kram

Nana kudden




För er som inte sett en golfbana så kan det se ut ungefär så här, hihi



Eftersom att jag hade tänkt att få lite mer än 5 timmars sömn inatt så ska jag faktiskt gå och lägga mig nu! inte alls dåligt att komma i säng innan tio ändå...Sista dagen vi börjar 05.00 i morgon så det får man väl klara av. Sedan är det bara en veckas jobb kvar och sen är det sommarlov!

puss godnatt på er alla

malin

Rekomendation


   


Måste bara rekomendera ett nagelförstärkelse-lack som är otroligt bra och som verkligen ger synbara förändringar!

Heter "Miracle Nails", kostar ca 100:- och finns i de flesta kosmetika butikerna!

Lacket har fått min naglar som annars skivar sig, spricker och som jämt och ständigt är sönderbitna till att få någorlunda längd, styrka och se fina ut! :)


kram malin


malin tipsar om söta budget-plagg

nu har jag slutat jobba och tänkte visa några av de plagg och smycken som jag inhandlat  under de senaste veckorna, (kom ju igång med min blogg igår så får visa det nu ist =P ) söta, läckra och till otroligt bra priser!


              

En klänning/tunika från Gina Tricot, kostar ca 250 :-
Ursöt till en brunbränd kropp och ett par höga klackar!

Brunt, tunnt och flätat  skärp från Åhlens för 149 :-


         

Stickad oversized tröja tillsammans med skärpet från Åhlens

Svarta chinos från Lindex 149:-

Svarta pumps med träklack från Din sko, ca 300:-





Mönstrad kjol från Lindex, 99:- på rean



    

Snygg sjömans-inspirerad klänning som jag älskar!
Svår att få tag på här i Sverige kanske då jag köpte den på Blanco i Madrid.

Kostade ca 250 :-



    

Svarta "diamant" örhängen från Indiska, ca 30 :- på rean

Ursöta röda rosor med pärla från Glitter, ca 40:-


kram malin

Jobb

såja, nu har jag kommit igång med att jobba och ska snart äta lite frukost här i det fina vädret. Började 05.00 idag men konstigt nog var det inte så hemskt att ta sig upp som man kan tro! Om någon undrar så jobbar jag på en golfbana och slirar omkring i en liten golfbil och plockarbland annat bollar på driving ranchen och fyller på vatten i bolltvätten och så =P blir ca 5-6 timmar om dagen och det passar perfekt för mig då jag är hemma redan vid 11-tiden :)

har ni något sommarjobb?

ta hand om er så hörs vi senare!

kram


sovdags


nu är det verkligen dags att sova med tanke på att jag börjar jobba kl. 05.00 i morgon!!

skulle ladda upp lite bilder från madrid men kan varken ladda upp bilder i arkivet ellet ta fram dem
genom att infoga en bild.. någon som har ett vettigt svar till varför?!
nybörjare som sagt! hihi

sov så gott på er, natti natti!

Premiär



Dåså, efter 2 dagars fixande och trixande så har jag lyckats åstakomma något i alla fall.
Ser kanske inte så märkdvärdigt ut men vilken tid det tog! haha :)

Eftersom det är första gången jag bloggar så tänkte jag dra igenom mitt liv lite fort här...... ;)
Malin Karlsson, 18 år från en "stad" i centrala småland. Har bott på samma plats sedan jag
föddes, men har absolut inte tänkt att vara kvar här resten av livet.
Jag pluggar Samhäll/Ekonomi på gymnasiet och nu väntas sista året vilket är fullt av förväntningar!
På fritiden spelar jag fotboll, umgås med vänner och pojkvän (<3), shoppar mm :)

puss på er!





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0